DESIGNABLE
                  hoogst eigenwaardig

Eregalerij met speciale dank aan:

Stichting Daniel van der Vorm

Daniël van der Vorm Stichting

Stichting Daniel van der Vorm ondersteunt en stimuleert non-commerciële projecten op de gebieden van kunst en cultuur, kinderen en kennis(overdracht) in de regio Rotterdam. 

Kruimeltje

Stichting KruimeltjeStichting Kruimeltje ondersteunt zorgintensieve kinderen en jongvolwassenen die intensieve en/of palliatieve zorg en/of begeleiding nodig hebben.

Door al die kinderen en hun ouders te bereiken, die vaak in hun jonge leven al zoveel doorzettingsvermogen hebben moeten laten zien, hoopt Stichting Kruimeltje humor en levenslust te stimuleren en vele harten te raken.

Elise Mathilde Logo

Stichting Elise Mathilde Fonds


Elise Mathilde groeide als tiende en laatste kind van het echtpaar van Beuningen-Brain op in een welvarende omgeving, maar was altijd begaan met het lot van minderbedeelden. 

Ruim een jaar na het huwelijk, met C.R.Th. baron Krayenhoff overleed zij, kinderloos. Zij liet haar vermogen na aan de in 1935 door haar opgerichte Stichting Elise Mathilde Fonds. 

Logo Volkskracht 2020 (002)

Stichting Bevordering van Volkskracht

Volkskracht geeft financiële steun aan Rotterdamse instellingen op het gebied van volksontwikkeling en vormingswerk, sport en recreatie, gezondheidszorg, maatschappelijke dienstverlening, wetenschap, kunst en cultuur, kinderbescherming en kinderzorg, bouwkunde en natuur en milieu. 

Logo de hoge brug

VSO De Hogebrug


VSO De Brug is voor het merendeel van de leerlingen hun eindonderwijs en daarmee gericht op een toekomst na hun schoolloopbaan. Het onderwijs richt zich op de emotionele- en cognitieve ontwikkeling van de leerling, op het tot ontwikkeling brengen van de creativiteit en het verwerven van sociale-, culturele- en lichamelijke vaardigheden. 

Aelwijn logo normal 1000 286x286

Stichting Aelwijn Florisz

De Stichting is opgericht met het doel het bevorderen van sociaal, maatschappelijk en medisch werk, kerkelijk werk daaronder begrepen.

Dit doel wordt ruim geïnterpreteerd. Met name financiële steun wordt aan non-profit instellingen verleend.

Logo E A (002)

Ervaar Anders


Wij bieden professionele resultaatgerichte ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen vanuit de methodiek M-EA..

Wij richten ons vooral op psychiatrische problematieken waarbij we een specialisme hebben in autisme. In het proces van ondersteuning kan er sprake zijn van begeleiding, behandeling, vaardigheidstrainingen en/of onderzoek gericht op individu en/of systeem.

VandenBerg

Van den Berg - Interieurbouw

Wij werken met passie en  liefde, voor stijlvol design, aan een interieur op maat.

Al uw interieurwensen komen bij ons in vervulling. U kunt rekenen, voor het maatwerk van uw binnenhuis in Zuid-Holland, op onze goed opgeleide vakmensen. Naast uw binnenhuisarchitect, vormen zij een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie in 's Gravendeel, nabij Rotterdam.