Bestuur
Stichting Designable

Andrea Schimmer

Voorzitter

Andrea is de initiator en voorzitter van Stichting Designable. Het is haar ambitie om high end design te produceren, in samenwerking met jongeren met een beperking én een talent in vakmanschap. Zodat er een duidelijke (maatschappelijke) meerwaarde voor designer, maker en gebruiker wordt ervaren. 

Gerben Maarleveld

Penningmeester

Met kennis en compassie geeft Gerben Designable inzicht in de fiscale positie van de Stichting. Ook geeft hij advies over financiële planning en inrichting van de administratie. Dit alles om onze financiële en maatschappelijke mogelijkheden zo veel mogelijk te benutten.


Suzanne Lak

Secretaris

Suzanne heeft uitstekende organisatorische vaardigheden, geeft constructieve feedback en is sterk in haar analyses. Ze vervult met haar expertise zowel een objectieve als adviserende rol. Ze zorgt daarnaast ook voor de organisatie en ondersteuning van de bijeenkomsten van het bestuur. 

Michel T Schroots

Bestuurslid

De energieke activator en drijvende kracht achter Stichting Designable is Michel. Hij hecht er veel waarde aan om naast juridisch advies ook een belangrijke maatschappelijke rol te vervullen. Samenwerking tussen zorg en welzijn vormen een  belangrijke verbinding, met gemak bouwt hij bruggen.

Saskia Warnaar

Voorzitter Raad van Toezicht

Het personeel van Saskia's lunchroom 'Fröbel' bestaat volledig uit mensen met een verstandelijke beperking. Haar aanstekelijke enthousiasme, kennis en ervaring zijn voor Designable een waardevolle inbreng.

Sjoerd Vroonland

Lid Raad van toezicht

Sjoerd heeft een  eigen meubellabel en ontwerpt meubels en interieurs voor andere labels, projecten en particuliere klanten. Hij is een meester in herziene ambachten en motiveert graag onbekend talent!

Stefan Philippart

Lid Raad van Toezicht

Zeer ervaren all-round marktonderzoeker en marketing intelligence specialist. Helpt 'Designable' graag nog een stap verder door het stimuleren van impactvolle verbetertrajecten en de bewaking daarop.

Jan Alblas

Adviseur Raad van Toezicht

Jan stimuleert en steunt ons, zodat wij de talenten, kwaliteiten, vaardigheiden en (eigen)aardigheden van de jonge mensen met wie wij zo graag werken, maximaal weten te ontplooien en aan te spreken.